Webshop

WEBWINKEL
Een klein gedeelte van ons assortiment is nu gemakkelijk online te bestellen.
Wanneer uw uw order 1 (werk)dag van tevoren voor 15.00 u s middags aan ons doorgeeft, kan het de volgende dag nog geleverd worden.
Voor Cateringen, Petit Fours en Luxe High Tea’s is het raadzaam om deze in elk geval 48 u van tevoren te bestellen.
U kunt uw bestelling afhalen bij de bakkerij aan de Popovstraat of u kunt deze via onze vaste bezorgrondes laten bezorgen.
Mocht u het gewenste product niet in de webwinkel aantreffen kunt u altijd contact met ons opnemen. Neem anders eens een kijkje op de pagina GEBAK/TAARTEN voor een indruk.


Luxe hapjes, p.s. vanaf

00012

Luxe hapjes, p.s. vanaf 00012

Gevarieerd aanbod van luxe amuse hapjes van o.a. kaas met gemarineerde olijf of gegrilde ananas/toast met paté en vijgendip/cupjes artisjokkensalade/ geitenkaas op toast met portsiroop//breadroll met kaas en tuinkers/ rozijnencreaker met blauwschimmelkaas/tramazini toast met verse filet americain

Heeft u behoefte aan feestelijke amuse bites? Neemt u dan persoonlijk contact met ons op.
Verkrijgbaar zijn o.a. amuse soepje (kastanje/pompoen/mosterd/paprika/gazpacho), vitello tonnato/runderballetje met limoen/gerookte kip en Zwolse mosterdasalade/gemarineerde gamba/gerookte runderlende met truffelsaus/mini pita met rucola en rauwe ham/gerookte zalm met bietensalade


€1.1 In stock
luxe hapjes